Blog

Gepubliceerd op 29-08-2022

Een high performing team als groeimotor voor Assur Invest

Veel bedrijfsleiders dromen ervan. Een team waar de sfeer echt goed zit. Medewerkers die met een happy gevoel naar kantoor komen. Die ook buiten de kantooruren graag -bijna als kameraden- samen een stapje in de wereld zetten en fun maken. Een team van harde werkers. Niet omdat het moet, maar omdat de mensen intrinsiek gedreven zijn om écht een verschil te maken naar de klant.Voor menig ondernemer zou hiermee het summum bereikt zijn. Maar dan zijn er ook bedrijfsleiders zoals Stefan Verlinden, oprichter van Assur Invest. Voor hem bleef het niet bij deze ene droom. 

Gepubliceerd op 25-10-2021

ZEND JIJ OOK TEVEEL VERKOOP-SIGNALEN UIT? DAT KAN FATAAL ZIJN!

Sinds kort overwegen we sterk om een e-bike aan te schaffen. Kwestie van opnieuw meer te bewegen (mens sana in corpore sana, weet je wel) zonder in het zweet te staan bij de minste fietstocht van plus 15 km.

Gepubliceerd op 29-01-2021

IT'S THAT TIME OF THE YEAR AGAIN | DE BUSINESS REVIEW

Q1 van het nieuwe jaar. De tellers staan terug op nul. De pipeline moet terug gevuld worden. Wat kunnen we dit jaar verwachten van welke klant? Je kan hier intern over palaveren. Niet verkeerd, maar wie kan jou daar het beste inzicht in geven? Inderdaad, jouw klant zelf. Het is dan ook nu de perfecte timing om een business review met je klant op de agenda te zetten.

Hoe kunnen we je helpen?