Over ons

Kathleen Attitudo legt uit

Samen gaan we
voor de top!

De lat voor verkopers ligt vandaag hoger dan ooit: de voortdurende druk om targets te halen, de toenemende concurrentie, de digitale transformatie, de nieuwe vaardigheden die aangeleerd moeten worden, … Vanuit onze ervaring en passie voor het vak van verkoop, inspireren en begeleiden we sales professionals om over die lat te springen.

Passie voor verkoop
en de mensen erachter

Het is onze missie om het vak van verkoop nieuw leven in te blazen. Om mensen aan te zetten en zin te geven in de verkoop te stappen én te blijven. Als verkoper geeft het een gigantische voldoening iets te betekenen in het leven van je klant, een meerwaarde te creëren en een waardevolle bijdrage te leveren. Sales is een manier om in het leven te staan. Wij delen deze graag met jou.

Kathleen Attitudo legt uit

Ons team

Kathleen Attitudo

Kathleen Cools

Kathleen is de oprichter en bezieler van Attitudo. Als voormalig mede-eigenaar van een telecombedrijf, stuurde ze gedurende 15 jaar een team van zo’n 20 salesmensen aan. Vanuit deze ervaring merkte ze dat sales professionals non stop begeleid moeten worden om te kunnen excelleren en hun potentieel volledig te ontplooien. Zo zag Attitudo het levenslicht in 2015 en werd sales professionals coachen en verkoop nieuw leven inblazen haar missie. Bij Attitudo geloven we in het overbrengen van energie en expertise om sales professionals naar de volgende stap te brengen. Kathleen is gastdocent aan KDG en ook gekend als auteur van boeken ‘Black box van de topverkoper’ en ‘De hybride verkoper’.

Armand Ceulemans

Armand is gedurende zijn volledige loopbaan actief geweest binnen diverse niveaus van verkoop, waaronder accountmanagement, salesmanagement en salescoaching. Met een indrukwekkende staat van dienst sinds 1998 bij Proximus in het saleskanaal, brengt hij zijn uitgebreide ervaring naar Attitudo. Binnen ons bedrijf fungeert hij als een toegewijde sales trainer, die sales professionals begeleidt om optimale prestaties te bereiken. Armand is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gastspreker bij gerenommeerde organisaties zoals VOKA en diverse bedrijven.
Wat Armand onderscheidt, is zijn dynamiek, positieve mindset en vermogen om mensen in beweging te zetten.

Enkele bedrijven die we al mochten coachen

  • Logo Alken Maes

    Hoe kunnen we je helpen?